Avui hem après quins són tots els sistemes de conservació dels aliments i quins són els mitjans no aptes per la proliferació dels microorganismes. L'escabeix, amb confit d'oli, espècies, més àcid acètic i cítric és un exemple de medi hostil per la vida dels bacteris.
EL PFI DEL PERFIL D'AUXILIAR D'HOTELERIA: CUINA I SERVEIS DE RESTAURACIÓ DEL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT AMB COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT DE GIRONA, ESTEM PORTANT AQUEST BLOG DE CUINA, SALA I SOBRETOT MOLTA PEDAGOGIA ON PODEU VISUALITZAR BONA PART DE LES PRACTIQUES QUE PORTEM A TERME.
dijous, 16 de febrer del 2017
JA CUINEM EN SERIO I AMB GANES
Avui hem començat a cuinar en serio, una arròs a la cassola impresionant. Fins hi tot ells han quedat esturats del resultat. Llàstima que no arribarà a casa seva per demostrar com i que estàn aprenent.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)