Aquest peix dona per a molt: Neteja i filetejat de salmó, talls i porcions en diferents estils com supremes, rodanxes, venresca, sashimi i elaboració de tartar i sushi.
EL PFI DEL PERFIL D'AUXILIAR D'HOTELERIA: CUINA I SERVEIS DE RESTAURACIÓ DEL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT AMB COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT DE GIRONA, ESTEM PORTANT AQUEST BLOG DE CUINA, SALA I SOBRETOT MOLTA PEDAGOGIA ON PODEU VISUALITZAR BONA PART DE LES PRACTIQUES QUE PORTEM A TERME.
dijous, 16 de març del 2017
L'ESTIMA ÉS SENS DUBTE UN DELS INGREDIENTS BÀSICS DE QUALSEVOL PLAT I NO EL PORTA CAP RECEPTA
Pollastre al curri estil Thai. El secret és a l'ingredient sorpresa que cadascú dosifica segons la seva voluntat, encara que ens passem no hi fa mai cap mal.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)