dijous, 19 d’octubre del 2017

QUICHE SAVOYARDE

La versió amb formatge de la Quiche Lorraine. Base de pasta sablée i farcit de porro, xampinyons i cansalada fumada, tot  ofegat i acabat amb crema de llet, ous i formatge, sal i pebre blanc. Tenim els hidrats de carboni de la massa, les verdures, els làctics del formatge i la nata i els ous.
Un aliment complert que cal acompanyar amb una bona peça de fruita per acabar amb un àpat saludable.
Però també ens alimenta el carinyo i dedicació, esforç i constància, interés i satisfacció que es necessita i que hi hem possat per fer-la. 
Els comensals ho han notat.


SALUT I ALIMENTACIÓ



Avui hem après que cal alimentar-nos d'altres productes que no són aliments.
Fer quelcom d'exercici fisic acompanyat, compartir els àpats amb la familia, amics, parella, fer cel·lebracions de qualsevol cosa, en definitiva cultivar la socialització, ser feliç i mantindre sa el nostre estat psísic és la base principal de la dieta mediterrànea. Ah! important, fer una bona migdiada.